Slatina: O tânără dispărută este căutată de poliţişti

Slatina: O tânără dispărută este căutată de poliţişti

Florina Velea a lăsat un bilet

O tânără de 18 ani din oraşul Balş care locuia în plasament este căutată de poliţişti după ce a dispărut ieri, lăsând în urma sa un bilet.

Ştiri pe aceeaşi temă

După terminarea cursurilor, Florina Velea nu s-a mai întors acasă, iar Tudoriţa Zanfirescu, persoana care o are în plasament a anunţat poliţia. Poliţiştii au găsit în urma cercetărilor, un bilet din care reiese că tânăra nu mai doreşte să stea în plasament. „Semnalmente: înălţime  1,55 metri, constituţie slabă, greutate 47 kg, ochi căprui, păr negru tuns la nivelul umerilor, faţă ovală, ten măsliniu; fără semne particulare. La data dispariţiei, era îmbrăcat cu palton de culoare neagră, blue jeans de culoare albastră şi era încălţată cu adidas. La gât poartă o eşarfă de culoare alb cu negru“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările