Reacţia STS în noul caz de sechestrare semnalat în Olt. „Reieşea doar faptul că este privată de libertate“

Reacţia STS în noul caz de sechestrare semnalat în Olt. „Reieşea doar faptul că este privată de libertate“

Poliţiştii au instituit filtre în Olt, dar şi în judeţele învecinate FOTO: Arhiva Adevărul

STS a transmis luni-seara, 14 octombrie, precizări privind posibilul caz de răpire semnalat prin 112 de o tânără pe care poliţiştii o caută în continuare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform comunicatului STS, apelul tinerei a fost făcut nu la 15,30, cum spun reprezentanţii poliţiei, ci cu o oră mai devreme. Conform protocolului, mai multe instituţii au fost alertate, mai spun reprezentanţii STS. Iată precizările:

„La Centrul unic pentru apeluri de urgenţă 112 Olt, în cursul zilei de astăzi, 14 octombrie a.c., a fost preluat un singur apel, iniţiat de către o persoană de sex feminin. Apelul a fost înregistrat la ora 14:23:41 şi a avut o durată de până la 20 secunde, iar în timpul convorbirii cu operatorul 112 apelanta a transmis informaţii din care reieşea doar faptul că este privată de libertate.

Apelul a fost localizat  conform parametrilor Cell ID/ sector ID,  iar apelanta nu a furnizat informaţii referitoare la poziţia sa în teren în cadrul convorbirii telefonice.

Potrivit Metodologiei privind cooperarea agenţiilor specializate de intervenţie în cazul urgenţelor primite prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă, operatorul 112 a alertat Dispeceratul de urgenţă al Poliţiei Olt, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi Jandarmeria Olt“, spune STS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările