Oltencele, căutate de spanioli pentru culesul căpşunilor. Află aici ce condiţii trebuie să îndeplineşti!

Oltencele, căutate de spanioli pentru culesul căpşunilor. Află aici ce condiţii trebuie să îndeplineşti!

Oltul are peste 11.000 de şomeri înregistraţi

Un angajator spaniol caută femei în judeţul Olt pentru domeniul agricol, respectiv cules de căpşuni. Vor fi selectate numai cele cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă credeaţi că experienţa constituie un avantaj, v-aţi înşelat. Vor fi alese numai oltencele care nu au mai lucrat în Spania. Pentru a putea participa la selecţia care va avea loc în curând, trebuie să depuneţi dosarele la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt – Compartiment EURES (adresa: Strada Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina). „Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: cerere tip, anexa 3 bis (tipizat); copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni; CV Europass în limba română (tipizat); copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare; adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă; cazierul judiciar în original, care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi un dosar cu şină“, a spus Elena Ţane, consilier EURES. Atenţie! Data limită de depunere a dosarelor pentru această selecţie este 17 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: