Ipoteză-şoc în cazul accidentului mortal din Olt: „Luăm în calcul şi varianta sinuciderii“

Ipoteză-şoc în cazul accidentului mortal din Olt: „Luăm în calcul şi varianta sinuciderii“

Un bărbat în vârstă de 45 ani şi-a pierdut viaţa, marţi-dimineaţă, într-un cumplit accident petrecut pe DN 65-E 574. Bărbatul a intrat cu maşina sub un tir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii iau în calcul şi varianta sinuciderii bărbatului de 45 ani, din Scorniceşti, care a sfârşit în accidentul petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 2,00. Bărbatul conducea o maşină bună, iar pe drum drept a intrat sub roţile unui tir condus de un bărbat din Dolj. Şoferul autocamionului le-a spus poliţiştilor că s-a trezit brusc cu autoturismul în faţa sa, nemaiputând să evite impactul.

Şoferul decedat, Cătălin Ene, din Scorniceşti, şi-ar fi petrecut seara în compania unui prieten, care a fost identificat de către anchetatori şi urmează să fie audiat. Era de notorietate, de asemenea, că şoferul decedat acumulase datorii mari la persoane fizice din localitate, iar presiunea acestora l-ar fi putut determina să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul a lucrat până în urmă cu un an şi ceva în străinătate, însă a revenit în localitate şi şi-ar fi găsit de lucru la Slatina. 

„Nu excludem nicio ipoteză. Luăm în calcul inclusiv varianta sinuciderii, dar este doar o variantă de lucru, la acest moment nu putem spune cu certitudine acest lucru“, spun surse din rândul anchetatorilor. 

Cert este faptul că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare şi, de asemenea, că şoferul autoturismului circula cu viteză foarte mare, având în vedere starea în care a ajuns autoturismul său în urma impactului. Pe de altă parte, doar necropsia va dovedi dacă şoferul se afla, cumva, sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe care ar fi putut determina pierderea controlului asupra direcţiei de mers.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările