Două surori, cea mare de doar 14 ani, au plecat din satul natal cu o maşină de ocazie. Poliţiştii le-au găsit rătăcind la aproape 60 km de casă

Două surori, cea mare de doar 14 ani, au plecat din satul natal cu o maşină de ocazie. Poliţiştii le-au găsit rătăcind la aproape 60 km de casă

Zeci de poliţişti le-au căutat pe fete ore întregi FOTO: arhiva Adevărul

Două surori dintr-o comună olteană au fugit de acasă, marţi, 3 noiembrie 2020, sub pretextul că merg la şcoală. Au fost găsite în miez de noapte, în Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetele, una de 11, cealaltă de 14 ani, au plecat marţi-dimineaţă din comuna Seaca, judeţul Olt, spunându-le părinţilor că merg la şcoală. Rudele le-au semnalat dispariţia de-abia marţi-seara, la ora 21,55, când au şi început căutările. Minorele au fost găsite în Slatina, la aproape 60 kilometri depărtare de casă, unde ar fi ajuns cu maşini de ocazie. Ar fi avut în plan să-şi viziteze rudele din municipiu, însă s-ar fi rătăcit, iar telefonale mobile s-au descărcat şi familia nu a mai putut lua contact cu ele. Cert este că au fost găsite în centrul municipiului Slatina, după miezul nopţii, fiind predate centrului de primire de urgenţă din cadrul DGASPC. Fetele s-ar fi hotărât să plece de acasă, unde mai au doi fraţi, în urma anumitor neînţelegeri pe care le-ar fi avut în familie.

„La data de 03 noiembrie a.c., orele 21,55, un bărbat din comuna Seaca, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiicele sale în vârstă de 11 şi 14 ani, nu s-au întors de la şcoală.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, începând activităţile de căutare a minorelor. Peste 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost angrenaţi în căutarea minorelor, pe raza mai multor localităţi din judeţ, iar la data de 04 noiembrie a.c., orele 00,30, în urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, cele două minore au fost găsite pe raza municipiului Slatina. Cele două au declarat că nu au fost victima vreunei infracţiuni, fiind introduse într-un centru de primire de urgenţă din cadrul Direcţiei Generale a Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Olt“, a transmis purtătorul ed cuvânt al IPJ olt, Cristian Grigorescu.

Vă recoamndăm şi: Adolescentă căutată de poliţişti după ce a dispărut din Complexul de Servicii pentru Protecţia Copilului Urziceni

Poliţiştii caută o fată de 17 ani, din Teleorman, care a dispărut în Oradea. Semnalmentele fetei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările