Bunicul Luizei, în aşteptarea rezultatului probelor ADN: „Nouă să nu ne trimită aşa ceva, că nu vrem oasele nimănui!“

Bunicul Luizei, în aşteptarea rezultatului probelor ADN: „Nouă să nu ne trimită aşa ceva, că nu vrem oasele nimănui!“

Bunicul fetei dispărute în aprilie spune că nu crede în declaraţiile ciminalului

Familia Luizei Melencu, fata despre care Gheorghe Dincă spune că ar fi prima sa victimă, nici nu vrea să audă de rezultatul probelor ADN, care se aşteaptă spre sfâşitul acestei săptâmâni, sau cel mai târziu la începutul celei viitoare.

Bunicul fetei din Dioşti dispărute în 14 apilie 2019 spune că aşteptarea şi aşa i-a distrus pe toţi, dar că familia nu ia în calcul, nici pe departe, varianta că rămăşiţele osoase găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă ar putea aparţine Luizei. Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la o lizieră din apropierea casei sale, unde au fost găsite mai multe rămăşiţe osoase, probele fiind trimise la laboratorul INML pentru analize. Rezultatul antropologic indică faptul că aceste rămăşiţe ar aparţine unei fete cu vârsta între 15-19 ani şi că nu îi aparţin Alexandrei Măceşanu, conform DIICOT.

„Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Ieri (n. red. - miercuri) s-au făcut patru luni de când a dispărut. Au încercat pe toate căile să ne ducă pe alte piste.(...) Nouă să nu ne trimită aşa ceva, pentru că noi nu vrem să îngropăm oasele nimănui. Vom cere şi noi, dacă încearcă, o nouă analiză, în străinătate, cum a cerut şi cealaltă familie“, a declarat Stelian Iordache, bunicul fetei.

Bărbatul a povestit, cu glasul sugrumat de plâns, că speră ca Luiza să fie în viaţă, pe zi ce trece ar fi mai convins de această idee. Pe de altă parte, se simte extrem de vinovat pentru cele întâmplate, pentru că pe 14 aprilie Luiza ar fi plecat pentru prima dată de una singură undeva. „Acum toată lumea spune... Ne judecă, o judecă... Ne vom reproşa câte zile vom trăi, dar aveam mare încredere în ea, dacă stabileam o oră, la acea oră venea, Luiza era un copil... Eu nu cred că fata a urcat singură în acea maşină, trebuie să fi fost o diversiune, ceva, ei aici au înşelat-o, singură nu ar fi urcat. La Craiova, când pleca, o puneam la microbuz sau la maşină, nu pleca niciodată singură, pleca cu alte persoane. Ceva nu e în regulă“, a declarat bunicul, reclamând, din nou, lipsa de reacţie a poliţiştilor.

Bunicul Luizei a reluat firul evenimentelor, explicând că s-a îngrijorat imediat ce ajuns acasă de la pescuit şi a constatat că nepoata nu ajunsese de la Caracal. Ultima dată, fata îl sunase din Caracal, transmiţându-i că nu a putut retrage banii pentru că nu s-ar fi operat transferul şi spunându-i că merge la ocazie.

Mai mult, un băiat din sat le-a spus bunicilor că a lăsat-o aşteptând o altă maşină de ocazie, pentru că cea în care a urcat acel vecin era deja ocupată cu numărul maxim de pasageri. Ce s-a întâmplat de acolo înainte a fost doar bâjbâiala autorităţilor. Bunicul a sunat, în jurul orei 15,00, chiar în acea zi, la 112 şi a anunţat că a dispărut nepoata sa, însă dosarul de dispariţie, în situaţia în care se suspecta, chiar din acel moment, o lipsire de libertate, a ajuns la DIICOT de-abia trei săptămâni mai târziu.

CITIŢI ŞI: Fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparţin unei alte fete decât Alexandra Măceşanu. DIICOT: Victima este o tânără de 15 – 19 ani

Anomalii în solul din curtea lui Dincă, detectate cu aparatul de scanat. În locuinţă s-au găsit mai multe prezervative

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: