VIDEO FOTO Au spart toate ghinioanele.  Doi sibieni s-au căsătorit miercuri, 13.03.2013, la ora 13.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria si Andrei sunt convinsi ca data de 13 le va purta noroc - Foto Ramona Găină
Ana Maria si Andrei sunt convinsi ca data de 13 le va purta noroc - Foto Ramona Găină

Deşi mulţi îşi fac cruce atunci când pleacă de acasă într-o zi de 13, Ana Maria şi Andrei, doi tineri din Sibiu, au ieşit pe uşă zâmbitori, pentru a se bucura de una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor.

13 martie 2013 a fost o zi absolut specială pentru Ana Maria Han (24 de ani)  şi Andrei Creţu (23 de ani), doi tineri din Sibiu. Împreună de trei ani şi jumătate, Ana Maria, educatoare şi proprietara unei grădiniţe din Sibiu, şi Andrei, de profesie economist, sunt ferm convinşi că în data de 13 martie 2013 s-au spart toate ghinioanele şi că vor avea parte de cel mai frumos început de drum în viaţă, aşa că au cerut expres ca inclusiv ora la care vor spune marele DA să fie ora 13.00.  

„Ne cunoaştem de 5 ani şi jumătate, suntem împreună de 3 ani şi jumătate, ne-am mutat împreună după 3 luni şi ne-am decis să ne căsătorim astăzi pentru că astăzi este şi ziua mamei mele şi noi nu considerăm că data de 13 aduce ghinion sub nicio formă, e o zi cu foarte mare noroc”, spune proaspăta doamnă Creţu.

De altfel, cei doi spun că toată relaţia lor a fost până acum plină de zâmbet şi de momente inedite, unul dintre cele mai frumoase fiind cel al cererii în căsătorie.

„Era dimineaţa, aveam părul în toate direcţiile, ne pregăteam să plecăm la socrii mei, la părinţii lui Andrei, eu mă pregăteam să intru la duş iar el a venit cu cutia şi m-a cerut în căsătorie, deci înseamnă că mă iubeşte şi aşa cum arăt dimineaţa”, povesteşte Ana Maria.

Iubirea nu e „superstiţioasă”

Alături de cei doi au fost naşii, rudele apropiate şi foarte mulţi prieteni dar şi micuţii de la grădiniţa Anei Maria, care i-au făcut o mare surpriză venind la Primărie. „Au ales data pentru că în 13 este ziua mea de naştere şi am dorit în 13, toată lumea fuge de 13, noi avem noroc în 13. Sunt foarte convinsă că o să fie cu noroc, mie ziua de 13 mi-a purtat întotdeuana noroc”, a spus Cătălina Han, mama miresei.

Iar prietenii spun că gestul lor nu face decât să demonteze toate superstiţiile potrivit cărora în 13 îţi merge rău şi să arate că iubirea este foarte frumoasă şi absolut deloc „superstiţioasă”.

„Prin ideea lor nu fac decât să le demonstreze oamenilor că nu trebuie să fie superstiţioşi, iubirea oricum nu e superstiţioasă, sigur o să fie cu noroc”, spune Alina Crişan, prietenă a mirilor.  

Ana Maria şi Andrei vor face cununia religioasă în cursul anului viitor. „Nunta va fi la anul, credem că prin iulie, nu într-o zi de 13 pentru că, din păcate, nu pică în weekend, că altfel ar fi fost tot într-o zi de 13”, spune Andrei.

Gemeni, născuţi la Sibiu în 13.03.2013

Ziua de astăzi a fost una cu noroc şi pentru mămicile din maternitatea celei mai mari unităţi sanitare din judeţ. Până la ora 13.00, au venit pe lume patru bebeluşi, o fetiţă şi trei băieţi, doi dintre băieţei fiind gemeni.

„Toţi cei patru copii sunt sănătoşi şi au avut scorul Apgar 10 la naştere”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.


 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite