Urs lovit de patru maşini, pe A1 Sibiu - Deva

Urs lovit de patru maşini, pe A1 Sibiu - Deva

FOTO Arhivă Shutterstock

Un urs a fost lovit, vineri seară, de patru autoturisme, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona Aciliu, judeţul Sibiu, doi copii aflaţi într-una dintre maşini primind îngrijiri medicale din cauza unor stări de panică. Traficul în zona respectivă este îngreunat. Incidente similare au avut loc şi anul trecut în zonă.

Animalul nu a supravietuit.

Poliţia Judeţeană Sibiu anunţă că pe A1 Sibiu -Deva la kilometrul 273, în zona Aciliu, un urs a fost lovit de patru autoturisme.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu spun că un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi copii cu stare de panică, după ce maşina în care aflau a lovit ursul.

În urmă cu un an, autorităţile din Sibiu discutau despre posibilitatea amplasării de garduri electrice pe porţiunile împădurite ale Autostrăzii A1, în zona Aciliu - Miercurea Sibiului, după ce doi urşi au ajuns pe şosea, fiind loviţi de maşini şi ucişi. Gardurile electrice nu sunt periculoase pentru animale, precizau autorităţile, care mai spuneau că vânătorii vor face goane pentru a împinge urşii spre zone mai înalte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: