Grevă generală joi la Primăria Sibiu

Grevă generală joi la Primăria Sibiu

Ghiseele Primariei vor fi inchise joi

Angajaţii Primăriei Sibiu vor lua parte joi la greva generală din administraţia publică locală, toate ghişeele urmând să fie închise.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toată ziua, toată primăria o închid, nu ghişeele, şi nu intră nimeni în Primărie pe toată perioada zilei de joi”, spune Doru Hanciu, liderul Sindicatului Liber al Angajaţilor din Primăria Sibiu
 
Potrivit sursei citate, singura excepţie este Serviciul de Stare Civilă unde o persoană va asigura urgenţele, respectiv înregistrarea de naşteri sai decese şi căsătoriile. „Acolo va fi cineva permanent, indiferent că e grevă sau nu, trebuie menţinută activitatea”, adaugă Doru Hanciu. 
 
Până marţi la orele prânzului, aproximativ 130 de angajaţi ai Primăriei semnaseră tabelele pentru participarea la grevă, însă centralizarea era în curs. „Principalele nemulţumiri sunt legea salarizării şi tichete de masă pentru angajaţi. Nemulţumirea e legată de salariile mici şi de acordarea începând chiar de anul acesta a tichetelor dee masă şi a normei de hrană pentru toţi angajaţii din administraţia publică locală”, mai spune Doru Hanciu. 
 
La Consiliul Judeţean Sibiu nu se va face grevă joi, angajaţii de aici fiind afiliaţi unei alte structuri sindicale. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
Ultima nuntă în satul sibian Gherdeal a avut loc în 1987, iar ultimul copil s-a născut aici în 1988. Din comunitatea înfloritoare de altădată, care număra 300 de suflete de români şi de saşi, acum au mai rămas doar 12 locuitori, şi toţi trecuţi de 50 de ani. Amintirile lor au rămas închise în cutii cu fotografii alb-negru.
 

Lui Emil Cioran i-a plăcut să studieze şi nu să predea. A preferat să renunţe la catedra de filosofie din Braşov pentru a-şi continua viaţa de student la Paris. Eleonora Cioran, cumnata scriitorului, dar şi criticul de teatru George Banu şi pianistul Andrei Vieru, care l-au cunoscut, vorbesc despre umorul „pesimistului efervescent“, despre legăturile acestuia cu lumea mondenă şi iubirile lui Cioran.

Micul geniu IT care i-a uimit pe elveţieni: „Ştiu toate codurile pe de rost“

Petru Rogojanu, un copil de 12 ani din Sibiu, a absolvit cu succes două cursuri de IT, pentru adulţi, ale unei instituţii elveţiene, unul de web designer şi unul de web programator. Petru poate fi angajat în orice moment pe aceste poziţii, iar în 2012, a devenit cel mai tânăr web designer din România.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: