EXCLUSIV Comisarul şef Răzvan Prislopeanu, din cadrul Poliţiei Sibiu, s-a urcat rupt de beat la volan şi a băgat un om în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul Ilie Racovitan va fi operat in cursul zilei de miercuri
Taximetristul Ilie Racovitan va fi operat in cursul zilei de miercuri

Un nou scandal zguduie Poliţia din Sibiu. Un ofioţer de la compartimentul de securitate s-a urcat rupt de beat la volan şi a băgat un taximetrist în spital. Incidentul a fost ţinut secret de către poliţie, presa nefiind anunţată.

Evenimentul rutier a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Valea Aurie. Răzvan Prislopeanu, comisar şef de poliţie şi lucrător în cadrul compartimentul Structura de securitate din cadrul Poliţiei Sibiu, a intrat frontal într-un taxi care circula regulamentar. Ofiţerul de poliţie era cu maşina personală iar la testarea cu etilotestul rezultatul a fost de 0,79 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 24:15 am plecat din Ştrand cu două cliente, să le duc în Valea Aurie, după ce am trecut de prima curbă la stânga a doua curbă tot la stânga am văzut că vine dintre blocuri, din partea stângă a venit de undeva, şi a intrat direct în mine, frontal. Nu ştiu ce s-a întâmplat, ori nu s-a asigurat ori avea geamurile îngheţate”, a declarat pentru Adevărul Ilie Racoviţan, taximetristul lovit frontal de către comisarul şef Prislopeanu.

Taximetristul spune că, din fericire, clientele lui nu au păţit nimic însă maşina s-a făcut praf, fiind încadrată cu daună totală de către firma de asigurări.  

„El a venit la mine, la accident, şi mi-a spus să stau liniştit, că se rezolvă. A venit la mine la spital în prima zi soţia lui cu cumnatul, şi a doua zi a venit el cu soţia. M-a întrebat tot ce am nevoie, i-am spus că deocamdată nimic”, a mai declarat, pentru Adevărul, Ilie Racoviţan (62 de ani), care în urma accidentului s-a ales cu piciorul fracturat iar în cursul zilei de miercuri, 12 decembrie, urmează să fie operat.

Poliţia a ţinut accidentul la secret

În ciuda faptului că a fost accident rutier cu victimă, iar taximetristul a fost rănit grav, poliţia Sibiu a ţinut evenimentul secret, accidentul nefiind anunţat presei. Ofiţerul este cercetat pentru că s-a urcat băut la volan şi pentru vătămare corporală din culpă, însă îşi vede în continuare de treeabă, cel puţin până la finalizarea cercetărilor.

 „Un ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratului de poliţie al judeţului Sibiu a fost implicat într-un accident rutier, în calitate de conducător auto, accident rutier produs pe strada Ludoş din municipiul Sibiu. Pe fondul consumului de alcool şi al carosabilului umed în timp ce conducea autoturismul ofiţerul de poliţie a pierdut direcţia de mers a autovehiculului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism de tip taxi ce circula regulamentar. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală. Rezultatul pe etilotest a fost de 0,79 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat pentru Adevărul anca Bloanca, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.



   
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite