Copilul de 5 ani lovit cu maşina de directoarea şcolii din Alămor a fost operat de urgenţă

Copilul de 5 ani lovit cu maşina de directoarea şcolii din Alămor a fost operat de urgenţă

Accidentul a avut loc miercuri, 12 februarie

Micuţul de doar 5 ani lovit cu maşina miercuri de directoarea şcolii din localitatea Alămor a fost operat de urgenţă de medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, Alina Cozac, micuţul a fost diagnosticat cu ruptură de splină şi fisură de ficat. "A fost operat, fără probleme vitale, rămâne în continuare sub supraveghere şi tratament", spune Alina Cozac. 

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 12 februarie. Potrivit poliţiştilor, evenimentul rutier s-a produs pe fondul nesupravegherii micuţului de către părinţi. „Minorul a ţâşnit din curte, pe lângă părinţi, şi a apărut pe carosabil chiar pe sensul de mers al conducătorului auto”, a spus Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Tatăl copilului a povestit îngrozit cum şi-a văzut micuţul sub roata din spate a maşinii. „Eram la o maşină aici, că a venit mama şi povesteam cu şoferul, copilul era pe partea cealaltă, povestea cu mama, şi cred că a vrut copilul să vină încoace la noi, să vorbească cu şoferul. Şi între timp doamna a venit, dar nu a avut viteză, a claxonat, că a văzut lume multă în jurul la maşină, şi eu am tras portiera la maşină ca să poată să treacă doamna şi copilul cred că exact atunci a ieşit prin faţă, maşina era mai înaltă, de nu s-a văzut, şi atâta l-am văzut copilul sub roata din spate, cum a trecut roata din spate”, a povestit Zaharia Solomon, tatăl copilului accidentat.

Vă mai recomandăm: 

 
Un taximetrist şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi seara pe drumul ce leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie.
 
 
Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, comisar şef Alin Pahonţu, a fost implicat într-un accident rutier petrecut în comuna argeşeană Lereşti.
 
 
Un bărbat de 49 de ani şi-a pierdut viaţa astăzi după ce peste el s-a prăbuşit un mal de pământ, pe strada Săcel din Sibiu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările