UPDATE Carosabilul DN 1 - centura Avrigului, plin de combustibil: 300 de litri de motorină pe şosea, din cauza unui TIR

UPDATE Carosabilul DN 1 - centura Avrigului, plin de combustibil: 300 de litri de motorină pe şosea, din cauza unui TIR

Combustibil pe carosabil - imagine generică; Foto Adevărul

Incidentul s-a petrecut marţi după-amiaza, 27 aprilie, pe centura oraşului Avrig din Sibiu, parte componentă a DN 1. În zonă se circulă îngreunat.

Update, ora 18:40 După aproximativ două ore de la anunţarea evenimentului, autorităţile sibiene au transmis că traficul pe DN 1, pe porţiunea centurii de ocolire a oraşului Avrig, a fost reluat. „Pe DN 1 se circulă normal în ambele direcţii”, a precizat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Werner.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ -

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu reiese că la km 283 - 284, pe centura Avrigului, pe sensul Sibiu - Porumbacu, rezervorul unui ansamblu TIR, condus spre Sibiu, s-a desprins de pe auto şi a căzut pe carosabil
 
„Se circulă îngreunat. Aproximativ 300 de litri de combustibil s-au scurs din rezervor afectând suprafaţa carosabilă care a devenit alunecoasă”, a menţionat Elena Wener, din cadrul IPJ Sibiu.
 
Poliţiştii de la Serviciul Rutier recomandă şoferilor să circule în zonă cu viteză redusă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi la locul incidentului. 
 
„Se acţionează pentru curăţarea drumului”, a mai precizat aceeaşi sursă. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările