Ambulanţă lovită de un autoturism şi proiectată în altul. Cei doi pacienţi, asistenta medicală şi unul dintre şoferi, duşi la spital

Ambulanţă lovită de un autoturism şi proiectată în altul. Cei doi pacienţi, asistenta medicală şi unul dintre şoferi, duşi la spital

Accident al unei ambulanţe în Sibiu, foto News.ro

Patru persoane au fost transportate la spital, vineri seară, în urma unui accident produs între Cisnădie şi DN 1, în judeţul Sibiu, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o ambulanţă, proiectând-o într-o altă maşină. La spital au fost duşi asistenta medicală din ambulanţă, şoferul celei de-a doua maşini, dar şi cei doi pacienţi aflaţi în autosanitară, unul având traumatism cranio-cerebral.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs pe DJ 106C, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe drumul judeţean fără să acorde prioritate unei ambulanţe care circula regulamentar spre DN 1 şi s-a ciocnit cu aceasta, proiectând-o într-o altă maşină, condusă regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, au fost transportaţi la spital doi pacienţi care se aflau în ambulanţa lovită, asistenta medicală a echipajului şi şoferul autoturismului condus regulamentar.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au precizat că asistenta medicală a suferit un traumatism cranio-facial, cu pierdere de conştienţă, şoferul autoturismului - fractură la o mână. Ambii pacienţi din ambulanţă au fost duşi la spital, unul având traumatism cranio-cerebral, iar celălalat pentru problemele medicale preexistente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: