Ursitoarele, ultima modă la petrecerile sătmărenilor

Ursitoarele, ultima modă la petrecerile sătmărenilor

Ursitoarele au făcut senzaţie la botezul micuţului Rareş Pop

Patru actriţe sătmărene ursesc la botezuri şi zile de naştere. Pentru 30 de minute de distracţie, sătmărenii cheltuie până la 700 de lei numai să se distreze cu zâne din poveşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru ursitoare, actriţe la Teatrul de Nord, oferă momente de neuitat şi petreceri de vis la botezuri şi zile de naştere. De aproximativ o lună la Satu Mare s-a înfiinţat un club al ursitoarelor care sunt invitate la diferite petreceri.
Botez cu ursitoare la Select
Unul dintre copii care au avut parte de o petrecere de botez cu ursitoare a fost Rareş Pop, de trei luni. Părinţii i-au organizat botezul religios la şase săptămâni însă petrecerea a avut loc în luna ianuarie la restaurantul Select, când micuţul a împlinit trei luni. „A fost ceva de vis. Nu am ştiut exact despre ce este vorba însă am rămas plăcut surprinşi, atât noi cât şi cei 60 de invitaţi“, a declarat mama băieţelului, Loredana Pop. 

Momentul Ursitoarelor dă un farmec de poveste petrecerii 
Momentul în care ursitoarele îşi fac apariţia aduce un zâmbet pe buzele invitaţilor. „Este un moment extrem de emoţionant şi o amintire fără preţ pentru cei implicaţi. Prietenii noştri vorbesc şi acum despre botezul fiului nostru“, a mai spus sătmăreanca.

Ursitoarea cea rea nu este lăsată să se apropie de copil
Pe lângă cele trei urtisoare bune a fost prezentă şi ursitoarea cea rea, însă aceasta a fost alungată de lângă copil. „Zână cea rea a vrut să-i ureze copilului un lucru rău, însă celelalte zâne bune au alungat-o, nici măcar nu au lăsat-o să vadă copilul“, a mai declarat Loredana. Pe lângă momentele amuzante pe care le susţin, zânele bune ursesc şi invitaţilor. „La noi s-au legat de un invitat care nu se înţelege bine cu soacra. Zânele i-au urat ca mama socară să îl vizitete şi să nu mai plece de la casa lui. A fost distractiv“, a mai spus sătmăreanca.
Interpretare actoricească la nivel înalt
Interpretare actoricească a ursitoarelor este la cel mai înalt nivel. Toţi cei care au lucrează la acest concept, actori, scenarist, costumiere sunt profesionişti. Ilustraţia muzicală este aleasă cu grijă.

Preţuri cuprinse între 400 şi 700 de lei
Preţurile practicate la Satu Mare sunt între 400 şi 700 de lei. „Pachetul mic, doar cu cele trei ursitoare costă 400 de lei iar pachetul mare, unde intră şi ursitoarea cea rea se ridică la 700 de lei. În afara oraşului se percep taxe în funcţie de distanţă.
Scenariul poveştilor aparţine Mirelei Retegan iar costumele sunt realizate de un scenograf al Teatrului Naţional.
 Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările