Superman de Satu Mare se antrenează periculos/VIDEO

Băieţii din cartierul Soarelui au ieşit din nou la aer şi au scos un nou "clip" cu mai multă acţiune şi sărituri de la o înălţime şi mai mare, punându-şi în continuare în pericol viaţa. De această dată, tinerii sar de pe cel mai înalt punct al podului.

Sătmăreanul poreclit "SuFySuF" pe cel mai cotat canal de videorui, Youtube, a ieşit şi azi la bălăceală, iar acum nu mai e vorba un singur video ci de un propriu canal pe Youtube intitulat "SuFySuF's Chanel", pe care el şi prietenii lui postează toate videourile pe care le filmează în timpul acţiunilor de la podul de fier. Mai nou, sătmăreanul îşi spune "fiul lui Superman", făcând sărituri de bungee jumping fără coardă, dar şi alte acrobaţii care mai de care mai periculoase. Acţiunea de azi a avut loc în jurul orei 17.00 şi băieţii din Soarelui cu siguranţă nu se vor opri aici, cel puţin acesta este mesajul lor pentru cei care  le-au urmat înregistrările. Vezi video mai jos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: