Eleva bătăuşă care şi-a „păruit“ colega de clasă a fost exmatriculată

Eleva bătăuşă care şi-a „păruit“ colega de clasă a fost exmatriculată

Fetele s-au bătut de la postarea de pe Facebook a celei agresate - foto: adevarul.ro

Celelalte două fete care i-au sărit în ajutor ca să îşi bată colega s-au ales cu nota scăzută la purtare. Tot scandalul a pornit de la o postare pe Facebook ce implica un băiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu aproximativ trei săptămâni mai multe elevi din trei unităţi de învăţământ s-au luat la bătaie în faţa Colegiului Naţional „Ioan Slavici”. Bătaia le-a avut protagoniste pe două eleve ale acestui colegiu, colege de clasă, bătaie ce, se pare, a pornit de la un băiat.
 
Una dintre fete, invidioasă pe colega ei, şi-a chemat încă trei prietene în ajutor, pentru a o bate pe o elevă de clasa a XI-a. Acestea au aşteptat-o în faţa liceului şi au luat-o la pumni şi palme. Ele au fost despărţite de colegi, care au solicitat şi intervenţia unui echipaj de poliţie. Două dintre fete au ajuns chiar la spital, cu escoriaţii.
 
După câteva săptămâni de cercetări şi discuţii în comisii, s-a luat decizia ca fata bătăuşă, să fie exmatriculate, iar celelalte s-au ales cu nota scăzută la purtare, la nota 7, respectiv 6. Încă de atunci, inspectorul şcolar Călin Durla a precizat că nu va aproba un astfel de comportament, chiar dacă este în afara unităţii şcolare şi după orele de curs.
citeste totul despre: