Interlopul sârb poate părăsi țara, dar trebuie să se prezinte la procesele din România

Interlopul sârb poate părăsi țara, dar trebuie să se prezinte la procesele din România

Interlopul sârb a stat zi și noapte în fața Primăriei Oravița

După ce a intrat de două ori în greva foamei, Jozef Scop este acum liber să părăsească țara. Asta pentru că interdicția i-a fost ridicată, dar cu condiția ca la fiecare proces pe care îl are să se prezinte în boxă. Avocatul său, Teofil Drugărin, susține faptul că sârbul nu a încălcat nicio lege românească și că, de fapt, ar fi fost răpit de pe teritoriul statului vecin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit avocatului său, interlopul sârb a primit interdicţia de a părăsi localitatea. ”Este vorba despre un dosar în care are calitatea de complice, deci, i se aduce o învinuire mult mai puţin gravă, alături de alţi învinuiţi, Marius Drăgan, zis Ciulan, Anoaica Nicolae, zis Ninel, Preda Ion şi alte câteva persoane, vreo 11 în total”, a declarat avocatul Teofil Drugărin.

Judecătoria Oraviţa i-a revocat în cursul acestei săptămâni, măsura obligării de a nu părăsi localitatea, luată pe bază de ordonanţă de către procuror, astfel că, Jozef Scop se poate întoarce liniştit în Serbia, cu condiţia să se prezinte la procesele din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările