FOTO Cătălin Scărlătescu s-a răsfăţat cu preparate tradiţionale sârbeşti

FOTO Cătălin Scărlătescu s-a răsfăţat cu preparate tradiţionale sârbeşti

Renumitul Chef a avut ocazia să guste produsele tradiţionale sârbeşti chiar pe Clisură FOTO: SAVEZ SRBA STARA MOLDAVA

Pasiunea pentru bucătărie l-a purtat pe Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii „MasterChef", prin toată lumea. De curând, acesta a ajuns într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România, în zona Clisurii Dunării, în Moldova Nouă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nerăbdător să descopere reţetele sârbilor care locuiesc aici, chef Scărlătescu s-a arătat foarte încântat atunci când locuitorii din Moldova Nouă l-au invitat să guste din preparatele lor.

„Localnicii s-au oferit să facă mâncare pentru Cătălin Scărlătescu, pentru ca acesta să vadă cum se găteşte la noi în zonă. A fost foarte încântat de ceea ce a văzut, am vorbit de multe alte reţete, dezvăluindu-ne şi nouă mici secrete de-ale bucătăriei", a declarat primarul localităţii, Matei Lupu pentru expressdebanat.ro.

Foto


În plus, acesta speră din tot sufletul ca reţetele locului să se regăsească în cartea de bucate pe care chef Scărlătescu o pregăteşte.„Scărlătescu va scoate o carte cu reţete şi, cu această ocazie, mi-aş dori să apară în volumul său şi oraşul nostru cu câteva feluri de mâncare specifice zonei", a adăugat Matei Lupu.

VĂ MAI RECOMANDĂM:

Vedetele care concurează la „Masterchef – Proba Celebrităţii“

FOTO „MasterChef“ se mută la mare. Concurenţii gătesc pe Bricul Mircea, emblema marinei româneşti

Chef Cătălin Scărlătescu a gătit în piaţa La Boqueria din Barcelona

FOTO VIDEO Clisura Dunării, cel mai frumos defileu din Europa. Locul în care o să vă îndrăgostiţi de primul sat lacustru din ţară, în Banatul Montan

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: