Explozie la centrala termică de la Primăria Oraviţa. Fochistul a fost rănit uşor

Explozie la centrala termică de la Primăria Oraviţa. Fochistul a fost rănit uşor

Explozia a avut loc la Primăria Oraviţa

O explozie a avut loc, joi dimineaţă, la centrala termică de la Primăria Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, în urma deflagraţiei fochistul fiind rănit urşor şi transportat la spital.

Purtătrorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“ din judeţul Caraş-Severin, Ancuţa Balint, a declarat că explozia a fost anunţată la 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompieri şi o ambulanţă.

„A fost un apel la numărul de urgenţe 112 care anunţa o explozie la Primăria Oraviţa. A fost vorba de o explozie la centrala termică ce funcţiona pe lemne. Fochistul a fost rănit uşor, în urma exploziei. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu”, a declarat Ancuţa Balint.

Bărbatul rănit a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii exploziei. Cel mai probabil este vorba despre o defecţiune a centralei termice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: