Cod roşu în Banat. Zeci de locuinţe inundate, mai multe localităţi fără electricitate şi trei persoane evacuate

Cod roşu în Banat. Zeci de locuinţe inundate, mai multe localităţi fără electricitate şi trei persoane evacuate

FOTO ISU Caras-Severin

Judeţul Caraş-Severin a trecut miercuri, seara, printr-un cod roşu de inundaţii. Cea mai afectată a fost localitatea Slatina Timiş unde mai multe gospodării au fost inundate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Satele Jupa, Zăgujeni, Zorlencior, Cornutel, Maciova, Cavaran, Sacu şi Domaşnea au rămas fără curent electric însă, la ora actuală situaţia a fost rezolvată.

 Ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, DJ 582 a fost închis temporar între localităţile Brebu Nou şi Slatina Timiş. Un număr de aproximativ 40 de case au fost inundate. De asemenea, din cauza ploilor puternice, o gospodărie din localitatea Borlova a fost izolată de apă, iar trei persoane au fost evacuate. Şi în Reşiţa s-au înregistrat pagube. Pe str. Zadei, a fost înregistrată o surparea de teren pe o suprafaţă de 30 de metri şi a fost afectată o spălătorie auto”, a comunicat Elena Târla, purtătoare de cuvânt a ISU Caraş-Severin.

În momentul de faţă,  pompierii intervin cu patru motopompe transportabile si patru autospeciale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: