Borsetă cu peste 16.500 de lei, însuşită de un client din toaleta unei benzinării

Borsetă cu peste 16.500 de lei, însuşită de un client din toaleta unei benzinării

Borsetă cu 16.600 de lei uitată de un angajat în baia unei benzinării însuşită de un client Foto Adevărul

Povestea s-a petrecut în Horezu - Vâlcea, unde încasările unei firme au fost uitate în baia societăţii. Un client a găsit banii şi a plecat cu ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hoţul a fost identificat câteva ore mai târziu cu ajutorul camerelor de luat vederi, iar paguba recuperată. 
 
Borseta cu 16.600 de lei fusese uitată de un lucrător comercial în noaptea de 11 iulie în baia benzinăriei. Când şi-a dat seama ce greşeală a făcut s-a întors să o recupereze, doar că între timp geanta dispăruse. 
 
Un tânăr care oprise la benzinărie şi intrase să-şi facă nevoile fiziologice, a găsit-o şi a plecat cu ea fără să spună nimănui nimic. 
 
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au depistat o geantă cu 16.600 de lei, pierdută de proprietar în cursul aceleiaşi zile”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. 
 
Aceeaşi sursă a oferit şi detalii despre această poveste: „În noaptea de 11 iulie poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 51 de ani, din comuna Tomşani, lucrător comercial al unei firme din oraşul Horezu, cu privire la faptul că, în urmă cu câteva ore, a uitat o geantă cu 16.600 de lei, încasările din acea zi, în baia unităţii, iar ulterior borseta a dispărut”.
 
În urma verificărilor, „în doar câteva ore s-a reuşit identificarea bărbatului care şi-ar fi însuşit borseta cu bani. Prejudiciul a fost recuperat integral, pe numele bărbatului de 26 de ani care ar fi luat geanta, fiind deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.
 
La operaţiunea de identificare şi găsire a hoţului a participat şi un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările