Vasile Pascale, criminalul care şi-a ucis amanta pe un câmp din Ploieşti, condamnat la închisoare. Trebuie să plătească daune soţului şi fiului victimei

Vasile Pascale, criminalul care şi-a ucis amanta pe un câmp
din Ploieşti, condamnat la închisoare. Trebuie să plătească daune
soţului şi fiului victimei

Vasile Pascale a fost prins de poliţişti la mare, după o săptămână de la comiterea crimei FOTO Diana Frîncu

Vasile Pascale (44 de ani), bărbatul din localitatea prahoveană Vălenii de Munte care în vara anului trecut şi-a ucis amanta, după care i-a abandonat cadavrul pe un câmp din Ploieşti, a fost condamnat definitiv la închisoare.

Curtea de Apel Ploieşti a respins, marţi, ca nefondate apelurile înaintate atât de Pascale cât şi de procurori  împotriva sentinţei date, pe fond, de Tribunalul Prahova.

Ca atare, criminalul din Vălenii de Munte rămâne cu pedeapsa de 16 ani de închisoare şi cu obligaţia de a plăti soţului şi fiului victimei câte o sută de mii de lei, reprezentând daune morale.

La pedeapsa de 16 ani se adauga alta de doi ani, dată de Tribunalul Prahova, în dosarul în care Pascale a fost găsit vinovat pentru efectuarea de opreaţiuni finanicare în mod fraudulos. Bărbatul a fost trimis în judecată în acest din urmă dosar pentru că în bagajele sale au fost găsite portofelul şi cardurile femeii pe care a ucis-o.

Pascale şi-a ucis amanta, pe care o cunoscuse prin intermediul unei reţele de socializare, în noaptea de 3 spre 4 august 2016. Cadavrul femeii a fost descoperit de un om al străzii pe un câmp situat la marginea străzii Poligonului, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov.
Victima şi criminalul aveau o relaţie de câteva luni, iar motivul crimei se pare că a fost gelozia excesivă a bărbatului şi faptul că Tatiana a intenţionat să rupă legătura.

Arma crimei a fost un ciob de sticlă cu ajutorul căruia Pascale a înjunghiat victima de mai multe ori în zona gâtului.

După comiterea faptei, criminalul a fugit pe litoral, în staţiunea Mamaia, împreună cu iubita sa oficială.

A fost identificat şi prins de poliţişti după ce a postat pe facebook mai mute fotografii în care se putea vedea clar locul în care se află.

În bagajul său au fost găsite bunuri care au aparţinut victimei, dar şi mai multe pete de sânge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările