Trafic de coşmar pe DN1. Se circulă în coloană pe ambele sensuri de mers în zona staţiunilor montane

Trafic de coşmar pe DN1. Se circulă în coloană pe ambele
sensuri de mers în zona staţiunilor montane

DN1 pe stronsonul Comarnic –Azuga este extrem de aglomerat, astfel că s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri de mers.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, traficul pe sensul de urcare este intens începând din dreptul oraşului Comarnic. Se circulă în coloană, iar drumul este şi mai aglomerat în special în zona staţiunilor montante.

”Pe sensul de mers catre Bucureşti, au început să crească valorile de trafic considerabil. Momentan, s-a format coloană în mişcare de la ieşirea din Azuga, până la Buşteni. Se acţionează pentru fluenţă.
Ninge slab şi vântul viscoleşte zăpada, pe alocuri, pe raza localităţilor Azuga şi Buşteni”, anunţă Biroul de Presă al IJP Prahova.

Potrivit aceleiaşi surse, începând cu ora 13.00, pe DN1 traficul este foarte intens pe ambele sensuri, formându-se coloană pe urcare de la km 101 până la intrarea în Comarnic şi de la Sinaia până la limita cu judeţul Braşov.

Pe sensul de coborâre maşinile circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov şi până la ieşire din Buşteni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: