Preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma a fost externat din spital

Preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma a fost externat din spital

Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a petrecut trei nopţi în spital. FOTO Adevărul Ploieşti

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, cercetat în libertate pentru trafic de influenţă, a fost externat vineri după-amiază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele CJ Prahova şi-a petrecut ultimele trei nopţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti, din cauza unor probleme cardiace.

Marţi, Mircea Cosma a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, dar a ajuns la SJU după ce a acuzat o stare de rău. Miercuri, s-a reîntors la spitalul din Ploieşti după ce Curtea Supremă a decis cercetarea în stare de libertate sub control judiciar.

Ultimele două nopţi le-a petrecut la Terapie Coronariană, din cauza tensiunii crescute, iar vineri după-amiază s-a externat.

Mircea Cosma a fost aşteptat la spital de soţie şi fiica sa, Andreea Cosma, ieşind împreună într-o maşină pe poarta spitalului.

Cel mai probabil, preşedintele CJ Prahova va merge acasă. Există şi posibilitatea ca acesta să se îndrepte către o clinică din Capitală unde să-şi continue investigaţiile şi tratamentul pentru afecţiunile medicale.

Pe aceeaşi temă

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, cercetat în libertate sub control judiciar. S-a întors la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Atribuţiile lui Mircea Cosma în CJ Prahova au fost preluate de vicele Danielescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările