Ploieşti: Transportatorii “cară” amenzi pentru nereguli

Poliţia Comunitară Ploieşti a controlat în perioada 19-30 aprilie operatorii de transport de persoane din municipiu. Pentru tot felul de nereguli constatate, autorităţile au aplicat 23 de sancţiuni şi amenzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Controlul a vizat respectarea legislaţiei de către operatorii care efectuează transport de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepţia autovehiculelor R.A.T.P. Ploieşti), precum şi a transportatorilor în regim de taxi.

Controalele s-au desfăşurat în mai multe zone ale municipiului, în intervale orare diferite, fiind aplicate în total 23 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei, pentru lipsa autorizaţiei de circulaţie (ce se eliberează de Primăria Ploieşti), utilizarea altor terminale (capete de traseu), circulaţia autovehiculelor pe alte trasee, precum şi pentru oprirea ori staţionarea în alte locuri decât cele stabilite de Consiliul Local Ploieşti.


Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai josDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările