O prahoveancă este noua posesoare a unui avion Boeing la mâna a doua

O prahoveancă este noua posesoare a unui avion Boeing la mâna a doua

Avionul Boeing 737 a fost recondiționat la Bacău (Foto: desteptarea.ro)

Un avion Boeing 737 scos la licitație de Fisc-ul băcăuan și-a găsit, la a doua încercare, un proprietar. O femeie din Prahova a plătit 354.000 de lei pentru aeronava din 1985

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul acestei săptămâni, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bacău a organizat o nouă licitaţie pentru vânzarea avionului Boeing 737, pe care a încercat să-l valorifice după ce fostul proprietar, o firmă nigeriană, l-a abandonat la Aerostar Băcau, unde fusese adus pentru reparaţii. După ce prima licitaţie s-a încheiat nedecis, la a doua încercare aeronava a fost vândută cu peste 354.000 de lei, cu tot cu TVA, unei femei din Prahova, pe numele său Rodica Elena Petre, din Negoieşti, care la rândul său a fost împuternicită de o altă persoană fizică.

Aparatul de zbor a fost fabricat în 1985 şi a fost adus la Aerostar de către proprietarul său, firma nigeriană Transky Aerlines, în 2007. Pentru că nu şi-au mai permis să plătească pentru lucrări, nigerienii au fost nevoiţi să abandoneze avionul în favoarea statului român, în 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările