Ordin de protecţie de 120 de ore faţă de un bărbat care şi-a bătut soţia şi fiica. Individul a ignorat imedat restricţiile

Ordin de protecţie de 120 de ore faţă de un bărbat care şi-a bătut soţia şi fiica. Individul a ignorat imedat restricţiile

Foto: Poliţia Română

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea ordinului de protecţie şi au reţinut un bărbat din Piteşti care şi-a bătut soţia şi fiica.

 
Indiviul, în vârstă e 48 de ani, a fost reţinut luni.
 

Şi-a bătut soţia şi fiica 

 
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 iunie a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul le-ar fi lovit pe soţia şi fiica sa, precum şi pe un alt bărbat de 32 de ani, care ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului.
 
În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecţie provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.
 
Ulterior, bărbatul a încălcat măsurile dispuse în ordinul de protecţie provizoriu.
 
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările