Imagini spectaculoase filmate cu drona cu lucrările la tronsonul cinci al viitoarei autostrăzi Sibiu-Piteşti | VIDEO

Imagini spectaculoase filmate cu drona cu lucrările la
tronsonul cinci al viitoarei autostrăzi Sibiu-Piteşti | VIDEO

Lucrările la tronsonul cinci Curtea de Argeş-Piteşti au început pe 1 septembrie a.c. FOTO:YouTube/ Cristina YO7JYL

Începute pe 1 septembrie 2021, lucrările la tronsonul cinci (Curtea de Argeş-Piteşti) al autostrăzii Sibiu-Piteşti avansează pe zi ce trece. Pe YouTube a fost postată pe 19 decembrie o spectaculoasă filmare făcută cu drona, unde se poate vedea stadiul actual al lucrărilor.

În filmarea realizată cu o dronă pe şantierul tronsonului cinci al viitoarei autostrăzi se pot vedea mai multe porţiuni pe care lucrările au avansat. Pe traseu pot fi văzute numeroase utilaje, precum şi staţiile de beton şi asfalt amplasate pe şantierul din comuna argeşeană Merişani, la mai puţin de un kilometru de drumul Piteşti-Curtea de Argeş. 

Filmarea a fost postată duminică 19 decembrie pe YouTube pe contul „Cristina YO7JYL”, cont deţinut de către o tânără foarte pasionată de infrastructură, radioamatorism şi drumeţii şi care realizează frecvent filmări cu drona privind şantierul tronsonului cinci din viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti.

Tronsonul cinci Curtea de Argeş-Piteşti are o lungime de 30,35 kilometri. Contractul pentru acest tronson a fost semnat pe 11 mai 2020, ofertantul declarat câştigător fiind

Compania italiană Astaldi SpA. Valoarea contractului se ridică la 1,7 miliarde de lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Durata de realizare a tronsonului cinci al viitoarei autostrăzi Sibiu-Piteşti este de 48 de luni. Dacă nu apar impedimente, tronsonul cinci ar trebui să fie gata în septembrie 2025. Stadiul actual al lucrărilor începute acum aproape patru luni este de peste 5%. 

Vă mai recomandăm şi:

De ce nu au început încă lucrările la tronsonul 5 al viitoarei autostrăzi Sibiu-Piteşti. Imagini spectaculoase filmate cu drona VIDEO

Au început lucrările la tronsonul cinci al autostrăzii Sibiu-Piteşti. Imagini spectaculoase

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările