FOTO Un argeşean şi-a dat foc după ce a fost părăsit de concubină

FOTO Un argeşean şi-a dat foc după ce a fost părăsit de concubină

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD Foto: Mihai Neacşu

Decepţionat în dragoste, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Mioveni (Argeş) şi-a dat foc în faţa poliţiştilor. Omul se zbate acum între viaţă şi moarte.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
 
S-a întâmplat după ce, în urmă cu câteva zile, concubina l-a părăsit. Miercuri, bărbatul s-a dus la Poliţia Mioveni pentru a depune o plângere împotriva femeii.

Joi, femeia a mers şi ea la Poliţie şi ca să-l reclame pe bărbat pentru violenţă, acuzându-l în faţa oamenilor legii că a bătut-o.  
 
În timp ce concubina dădea declaraţii la Poliţie, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că este în pericol.

După ce poliţiştii au ajuns la locuinţa sa din cartierul Părăşti, bărbatul le-a cerut nici mai mult nici mai puţin să-i aducă femeia acasă.
Un argeşean şi-a dat foc după ce a fost părăsit de concubină
Casa în care locuiau cei doi
 
Cum poliţiştii i-au explicat că nu pot face asta, omul şi-a pierdut cumpătul. A luat o sticlă cu o substanţă inflamabilă, pregătită dinainte, şi şi-a turnat-o pe haine, după care şi-a dat foc.

Totul, sub privirile oamenilor legii care au sărit cu gecile să stingă hainele aprinse de pe bărbat, după care au sunat şi ei la 112. 
 
 
Title
   
Bărbatul a fost preluat de un echipaj de terapie mobilă şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Aici a fost intubat, sedat şi i s-a indus coma.
 
Un argeşean şi-a dat foc după ce a fost părăsit de concubină

Pacientul are arsuri de gradul 1 şi 2 pe mâini, abdomen şi faţă şi are căile respiratorii afectate. Medicii piteşteni au cerut transferul pe cale aeriană la un spital din Bucureşti.

Un argeşean şi-a dat foc după ce a fost părăsit de concubină
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările