Directorul Uzinei Renault din Curitiba, Brazilia, va prelua conducerea executivă a Uzinei Vehicule Dacia de la Mioveni. S-a întâlnit cu primarul oraşului

Directorul Uzinei Renault din Curitiba, Brazilia, va prelua conducerea executivă a Uzinei Vehicule Dacia de la Mioveni. S-a întâlnit cu primarul oraşului

Carlos Carrinho s-a întâlnit joi cu primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu. Foto facebook Georgescu Ion

Carlos Carrinho va fi, începând din luna februarie a acestui an, directorul executiv al Uzinei Vehicule Dacia de la Mioveni, în locul lui Miguel Oliver Boquera, care va pleca în Maroc. Viitorul director al platformei Colibaşi s-a întâlnit joi, 20 ianuarie, cu primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carlos Carrinho are 55 de ani şi este, în prezent, director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). 

A avut deja primele întâlniri cu reprezentanţii administraţiei publice locale din oraşul argeşean al constructorilor de maşini, iar în mai puţin de două săptămâni va prelua responsabilitate conducerii executive a platformei de la Colibaşi - Mioveni de la actualul director, Miguel Oliver Boquera. 
 
"În această dimineaţă, am fost onorat să-l întâlnesc pe domnul Carlos Carrinho care, de la 1 februarie 2022, va prelua funcţia de Director Executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al Platformei Industriale Dacia Mioveni (...) Mult succes îi doresc noului director Carlos Carrinho şi la cât mai multe reuşit pe platforma Dacia de la Mioveni!", a scris, joi, pe Facebook, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.
 
Miguel Oliver Boquera, actualul director executiv de la Dacia, va fi, de la 1 februarie 2022, la conducerea uzinelor din Tanger şi Casablanca (Maroc).
 

Vă recomandăm să mai citiţi:  

Mesajul de revoltă pe care o învăţătoare din Piteşti l-a transmis Ministerului Educaţiei: „Suntem precum cetăţeanul turmentat“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările