Declarat inapt psihologic la concursul pentru un post de conducere în Bucureşti, şeful de la Permise Argeş rămâne în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Matei conduce Serviciul Permise Arge; din octombrie 2020 FOTO: universulargeseanu.ro
Cornel Matei conduce Serviciul Permise Arge; din octombrie 2020 FOTO: universulargeseanu.ro

Şef al Direcţiei Regim Permise Argeş, Cornel Matei s-a înscris la concursul pentru un post similar în Bucureşti. Numai că la evaluarea psihologică membrii comisiei au constatat că acesta este „inapt”.

Deşi la testarea psihologică pentru concursul din Capitală a fost declarat „inapt”, Cornel Matei a fost păstrat şef al Direcţiei Regim Permise Argeş.

Cornel Matei, şeful Direcţiei Permise Argeş, a recunoscut într-un interviu pentru site-ul institutiilestatului.ro că a fost declarat inapt la evaluarea psihologică, însă precizează că a contestat acel document.

„Acel document e INAPT e contestat şi se va întruni comisia de analiză de la... Eu am mai multe reclamaţii cu privire la... adică cineva avea interesul să nu particip. Asta e problema. Cum poţi să opreşti pe cineva să participe la un concurs dacă ai şti că este foarte pregătit?”, a declarat Cornel Matei pentru institutiilestatului.ro

Emilia Mateescu, prefectul de Argeş, spune că nu a primit nicio înştiinţare oficială deocamdată.

„Perioada de împuternicire a domnului Cornel Matei în funcţia de la Argeş încetează pe 7octombrie a.c. Din informaţiile de până acum am aflat că se va scoate postul la concurs. Nu sunt stabilite amănuntele concursului. Vom aduce la cunoştinţa celor interesaţi detalii despre concurs când vom primi informare în acest sens”, precizează prefectul Emilia Mateescu.

Cornel Matei este în funcţie la Serviciul Permise Argeş din octombrie 2020.

„Adevărul” a încercat să obţină un punct de vedere legat de cazul de la Argeş de la Biroul de Relaţii Publice al DRPCIV (Direcţia Regim Permise şi Înmatriculare a Permiselor), însă nu a răspuns nimeni la telefon în ciuda apelurilor repetate.

Vă mai recomandăm şi:

Examenele pentru obţinerea permiselor auto, suspendate timp de o lună. Ce se întâmplă cu programările

Se reiau examenele pentru permisul de conducere. Cum se fac programările şi care va fi programul de examinare


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite