Cum se prepară inedita supă cremă de rucola cu cimbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supa cremă este foarte uşor de preparat FOTO: Gustarte
Supa cremă este foarte uşor de preparat FOTO: Gustarte

Un preparat original şi gustos, supa cremă de rucola cu cimbru este uşor de preparat şi va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici. Vă prezentăm mai jos paşii prin care puteţi realiza această supă cremă.

Iată mai întâi ingredientele de care aveţi nevoie pentru a pregăti ineditul preparat: 3-4 crenguţe de cimbru proaspăt, 300 grame rucola, 150 ml smântână, 600 ml apă, 1 ceapă medie, 3-4 cartofi, 1 vârf de sare, 1 vârf piper negru măcinat.

Primul pas este acela de a spăla bine rucola şi de a o scurge de apă. După aceea trebuie să curăţaţi cartofi şi să îi tăiaţi cubuleţe mici. Curăţaţi apoi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Puneţi cartofii şi ceapa într-un vas, după care adăugaţi smântâna, apa şi crenguţele de cimbru. Lăsaţi la fiert timp de cel puţin cinci minute.

Adăugaţi după aceea rucola, piperul şi sarea şi lăsaţi toată compoziţia să se răcească bine. După ce toată compoziţia s-a răcit, amestecaţi-o la un blender până când aceasta devine omogenă.


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite