Agentul termic pentru iarna viitoare e asigurat

Agentul termic pentru  iarna viitoare e asigurat

În bugetul pe 2011 sunt prevăzute cheltuieli pentru 11 noi centrale de cartier

SC Termo Calor Confort SA Piteşti va plăti în avans o parte din  necesarul de gaze pentru iarna 2011-2011, dar va avea stocul  asigurat. Furnizorul de agent termic în sistem centralizat a reuşit să reînnoiască, după negocierile de la Mediaş, contractele cu furnizoriul de gaz (Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz),  în aceleasi conditii ca şi anul trecut.


„Este vorba despre un contract avantajos pe care l-am prelungit pentru încă un an şi ne-am asigurat procesul de producţie a agentului termic şi pentru iarna următoare. Din fericire , spre deosebire de alţi furnizori de agent termic în sistem centralizat din ţară, noi nu am avut datorii, iar acest lucru a contat la negocieri“, explică Aurelian Niţă, directorul SC Termo Calor Confort SA Pitesti.
Condiţiile s-au păstrat şi în cazul distribuitorilor de gaz: Transgaz şi Distrigaz. Împortant e ca în iarna care vine numărul celor care se vor debranşa de la sistemul centralizart de încălzire să nu crească la fel de mult ca în iarna 2010-2011, pentru ca Termocalor să aibă şi cui distribui agentul termic produs .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: