Trafic blocat pe DN15 Piatra Neamţ-Topliţa, după ce o cisternă cu material inflamabil s-a răsturnat, cei care locuiesc fiind evacuaţi

Trafic blocat pe DN15 Piatra Neamţ-Topliţa, după ce o cisternă cu material inflamabil s-a răsturnat, cei care locuiesc fiind evacuaţi

Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock

Traficul este blocat joi dimineaţă pe DN15 Piatra Neamţ-Topliţa, după ce o cisternă cu material inflamabil s-a răsturnat, cei care locuiesc în zona producerii accidentului fiind evacuaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Traficul a fost restricţionat total pe DN 15 Piatra Neamţ-Topliţa, localitatea Grinţieş, judeţul Neamţ, acolo unde, pe un carosabil uscat, într-o curbă, şoferul unei cisterne încărcată cu xilen (solvent folosit în laborator) nu a adaptat viteza şi s-a răsturnat pe carosabil”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
În urma evaluării, soluţia a fost clasificată ca fiind risc de clasa 3 inflamabil, fiind scurgeri minore pe carosabil.
 
”Zona în care s-a produs accidentul este locuită, astfel că în acest moment se acţionează pentru îndepărtarea persoanelor din proximitatea zonei afectate”, transmite Poliţia.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările