VIDEO Cum poate karaoke să dăuneze sănătăţii. Un chinez a cântat până a ajuns la spital

VIDEO Cum poate karaoke să dăuneze sănătăţii. Un chinez a cântat până a ajuns la spital

Medicii recomandă cel mult 2 ore de karaoke. Foto: nypost.com

Un chinez în vârstă de 65 ani a ajuns recent la spital cu dificultăţi de respiraţie, plămânii săi cedând după ce a cântat mai bine de 2 ore la un bar de karaoke.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul din regiunea Nanchang a cântat 10 melodii la rând, încordându-se să atingă notele înalte, şi a continuat chiar şi după ce a început să simtă durere în partea stângă, potrivit South China Morning Post via PearVideo
 
Chinezul a declarat publicaţiei că a cântat “melodii pe care le cânt de obicei”, iar în momentul în care a ajuns la „note foarte mari, m-am trezit că am dificultăţi de respiraţie”. În loc să meargă la spital, el s-a dus acasă, ignorând durerea care, însă, a doua zi s-a acutizat, motiv pentru care s-a dus, totuşi, la un spital din apropiere.
 
Peng Bin-fei, medicul cântăreţului maraton, a declarat pentru PearVideo că problemele au fost cauzate de „presiunea pulmonară ridicată”, o afecţiune comună în rândul vârstnicilor. 
 
Bin-fei a oferit şi un sfat amatorilor de karaoke: „Este mai bine să nu cântăm pentru o perioadă de peste două ore”.
 
Cert este că ştirea despre ghinionistul cântăreţ a devenit curând viral pe reţelele de socializare, ajungând la peste 100 de milioane de vizualizări. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: