„Fight Club" cu „Muntele Bihorului", transmis în direct de la Oradea, în 83 de ţări

„Fight Club

La cântarul de miercuri, Lungu Alexandru avea 170 de kg

Şaisprezece luptători, din paisprezece ţări, se vor bate în această seară la Oradea, în cadrul Galei Fight Club, eveniment transmis prin Eurosport în peste 80 de ţări. Unul dintre luptătorii pregătiţi să intre în ring este Alexandru Lungu, supranumit „Muntele Bihorului".

Miercuri, la Oradea Shopping City, s-a desfăşurat cântarul cântarul oficial, care a demonstrat că Alexandru Lungu a ajuns la greutatea de 170 de kg. Acesta îl va înfrunta astăzi pe Nick Cooke, supranumit „Chaos". Californianul este al treilea american care are toate şansele să fie făcut praf de către Alexandru Lungu , după Ruben Villareal și Bob Sapp. Potrivit celor spuse de  „Chaos", meciul cu Lungu va fi unul spectaculos, atuul său principal fiind rapiditatea.  Pe de altă parte, „Muntele Bihorului" mizează pe rezultatele antrenamentelor de la Academia de lupte a lui Cirpian Sora, dar şi pe energia pozitivă care îi va fi transmisă de către susţinătorii adunaţi în centrul comercial.

Program

 Gala K1 se va desfăşura la Oradea Shopping City începând cu orele 21. Biletele costă între 50 şi 200 de lei şi se pot achiziţiona de la mall-ul orădean, zona Cortina.

Lupte

 

Slavo Polugic (Elveţia) vs Corneliu Rus (România)

Daniel Sam (Anglia) vs Ben Edwards (Australia)

Christian „Godzilla" Colombo (Danemarca) vs Roman Kleibl (Cehia)

Sebastian van Thielen (Belgia) vs Errol Zimmerman (Surinam)

Rogava Tsotne (Ucraina) vs Stefan Leko (Croaţia)

Alex Trofimov (Israel) vs Costel Pasniciuc (România)

Rico Verhoeven (Olanda) vs Hesdy Gerges (Egipt)

Alexandru Lungu (România) vs Neil Cooke (SUA)


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: