În frig, la lumina a mii de lumânări, pentru a celebra frumuseţea lucrurilor simple

În frig, la lumina a mii de lumânări, pentru a celebra frumuseţea lucrurilor simple

Festivalul Luminii, în parcul 1 Decembrie din Oradea

Oradea a fost printre puţinele oraşe din ţară unde locuitorii nu s-au speriat de frig şi de ploaie şi au sărbătorit Festivalul Luminii. Pentru prima dată primăria și-a dat acordul să stingă becurile din parcul 1 Decembrie, astfel încât sâmbătă seară, orădenii s-au bucurat de parcul luminat numai de lumânări, peste 12.000 la număr.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a treia ediție a Festivalului Luminii a fost organizată de către Cercetaşii României, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. Evenimentul a cuprins diferite momente culturale. Trupa Ad Hoc a susţinut un recital de muzică medievală, iar Adrian Ștefănuţi a prezentat monologul "Caculele". De asemenea a fost vernisată expoziţia „Frumuseţea  lucrurilor mărunte". Magicienii orădeni Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, care au fost admiraţi de o ţară întreagă la emisiunea PRO TV "Românii au talent", au pregătit şi ei un număr, pentru publicul din parc.

Frumuseţe, prin simplitate

Scopul cercetaşilor a fost promovarea ideii de întoarcere la lucrurile simple, care contează cu adevărat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările