Un copil de 10 ani s-a spânzurat după ce părinţii săi nu au vrut să-l ia la o pomană. Fratele mai mic a tăiat sfoara şi l-a salvat

Un copil de 10 ani s-a spânzurat după ce părinţii săi nu au vrut să-l ia la o pomană. Fratele mai mic a tăiat sfoara şi l-a salvat

Autorităţile au ajuns la faţa locului şi i-au acordat îngrijiri medicale minorului

Autorităţile ieşene au intervenit în dimineaţa zilei de sâmbătă, 18 aprilie, în localitatea Hălceni, comuna Şipote, acolo unde un copil de doar 10 ani a încercat să se sinucidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit primelor informaţii oferite de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, băiatul de 10 ani, R.T., ar fi recurs la acest gest în urma unei discuţii în contradictoriu pe care ar fi avut-o cu părinţii săi. 
 
Adulţii nu au vrut să-l ia pe copil la un praznic iar acesta, de supărare, ar fi luat o funie şi s-ar fi spânzurat într-o anexă a gospodăriei. 
 
Fratele mai mic al minorului, în vârstă şi el de 9 ani, a fost cel care l-a descoperit pe băiat şi a reuşit să taie funia, alertând apoi părinţii. 
 
La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai SMURD care au acordat primele îngrijiri medicale minorului. Băiatul a fost internat în stare de comă profundă la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire. 
 
Citeşte şi: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: