Terapie pentru stresul post-pandemic. Cum funcţionează hidromasajul uscat şi ce beneficii are VIDEO

Terapie pentru stresul post-pandemic. Cum funcţionează hidromasajul uscat şi ce beneficii are VIDEO

FOTO urbanmasaj.ro

O metodă eficientă anti stres este soluţia terapiei cu hidromasaj uscat. Cum funcţionează aceasta şi la ce ne ajută efectiv, ne spun specialiştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Restricţiile pandemiei s-au relaxat treptat, dar stresul post-pandemic se resimte din plin. Unele persoane se refugiază în şedinţe terapeutice în saloanele de masaj tocmai pentru a detensiona muşchii şi implicit întreaga stare a organismului. 
 
Terapia cu hidromasaj uscat este una dintre cele mai recomandate de specialişti. 
 
Hidromasajul uscat este benefic indiferent de vârstă sau afecţiuni, dar cererile pentru astfel de servicii au crescut considerabil odată cu pandemia de coronavirus. Mecanismul este bazat pe forţa apei. Două jeturi puternice masează puternic fiecare zonă a corpului şi se fixează acolo unde muşchii sunt mai încordaţi. 
 
„Beneficiile acestui aparat sunt atât din perspectiva pacientului, şi bineînţeles că a fost creat pentru bucuria sa, relaxare şi prevenire, dar aduce nenumărate beneficii şi celor care implementează acest dispozitiv în facilităţile lor. Cum ar fi centre de recuperare, de kinetoterapie, spa, hoteluri”, a declarat pentru telem.ro Cristian Mihalache, proprietar aparat. 
      
VIDEO: Facebook/ Wellsystem Romania
 
Persoanele care au trecut prin boală, iar acum se confruntă cu sindromul post-Covid pot apela la Terapia cu Oxigen Hiperbaric. 
 
Acet tip de terapie urmăreşte creşterea cantităţii de oxigen de la nivelul fiecărei celule şi refacerea ţesutului pulmonar lezat. 
 
Pacientul este plasat într-o camera în care presiunea depăşeşte presiunea atmosferică (1,6-2 ATA) şi inspiră oxigen pur. Faptul că oxigenul este supus acestei presiuni suplimentare face ca el să se dizolve mai bine în sânge şi ţesuturi, ajungând în acele ţesuturi care au fost afectate în timpul infecţiei acute. 

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările