Ingredientele cu ajutorul cărora putem avea un păr frumos. 5 măşti naturale pentru un păr strălucitor şi mătăsos

Ingredientele cu ajutorul cărora putem avea un păr frumos. 5 măşti naturale pentru un păr strălucitor şi mătăsos

Foto fashion365.ro

Pentru a avea un păr sănătos şi strălucitor, nu este nevoie să mergi neapărat la salon. Mai ales că un păr care străluceşte de sănătate are nevoie de îngrijire continuă. Ca să nu stai toată ziua la salon, poţi prepara diverse măşti naturale chiar la tine acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ouă, miere, iaurt, sau diferite uleiuri sunt doar câteva dintre ingredientele cu ajutorul cărora putem avea un păr frumos, care străluceşte de sănătate. Măştile pe bază de produse naturale hrănesc părul, oferindu-i strălucirea şi vigoarea de care are nevoie.

Scopul tuturor măştilor de păr este să ofere nutrienţi cuticulelor care protejează firele. Specialiştii susţin că asta se poate face chiar de acasă. 
 
Iată câteva măşti naturale pentru un păr strălucitor şi mătăsos:
 
Mască din ouă 
 
Avem nevoie de două gălbenuşuri de ou şi două linguriţe de ulei din seminţe de in. Se amestecă ingredientele, după care se aplică masca pe părul umed, inclusiv pe scalp. Se lasă să acţioneze o oră, apoi se clăteşte şi şamponează părul că de obicei.
 
Mască de păr cu ulei de măsline, miere şi gălbenuş de ou
 
Pentru a obţine această mască, amestecăm într-un bol două gălbenuşuri de ou, o lingură de miere şi două linguri de ulei de măsline. Masca se pune pe păr şi se lasă să acţioneze 20 de minute, după care clăteşte bine.
 
Mască de păr cu ulei de măsline, banană şi miere
 
5-6 linguri de ulei de măsline, o linguriţă de miere şi o banană se pun în blender. Se obţine o pastă care se aplică pe păr. Se masează bine până când masca se distribuie pe toate firele de păr, după care se lasă să acţioneze jumătate de oră, iar la final se spală bine părul.
 
Mască pentru păr cu iaurt
 
Două linguri de iaurt gras, un gălbenuş de ou, o lingură de miere şi o lingură de zeamă de lămâie. Ingredientele se amestecă bine. Masca de aplică pe păr, masând rădăcinile câteva minute. Părul se înfăşoară într-un prosop şi se lasă masca să acţioneze 30 de minute. Părul se spală cu şampon şi clăteşte cu apă din abundenţă.
 
Mască pe bază de roşii şi mălai
 
O roşie şi două linguri de mălai sunt suficiente pentru această mască. Mai întâi, pune roşia într-un recipient şi piseaz-o cu o furculiţă. Adaugă două linguri de mălai şi amestecă bine. Întinde masca pe păr şi las-o să acţioneze pentru 30 de minute. Apoi, spală-te cu apă şi cu şamponul tău obişnuit.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: