Drumul-capcană care distruge maşinile românilor. Autoturisme rupte-n gropi şi risc major de accidente

Drumul-capcană care distruge maşinile românilor. Autoturisme rupte-n gropi şi risc major de accidente

FOTO: Asociaţia pentru Protecţie Rutieră „Worldstreet”

Un accident rutier grav s-a petrecut chiar în urmă cu câteva săptămâni pe această secţiune de drum. Patru persoane au fost rănite şi trei maşini avariate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un drum din judeţul Iaşi, care leagă Iaşul de Vaslui şi este folosit de foarte mulţi ieşeni în perioada concendiilor pentru a pleca spre mare, este o adevărată capcană care distruge autoturismele acestora. 

Asociaţia pentru Protecţie Rutieră „Worldstreet” a atras atenţia asupra Drumului Judeţean 248, după ce a primit mai multe solicitări din partea şoferilor. 

„Atenţie! Nu plecaţi la mare, noaptea, pe drumul judeţean Iaşi - Ciurea - Vaslui! Mai mulţi ieşeni s-au întors cu maşina pe platformă. Drumul judeţean 248 care leagă localităţile Ciurea - Grajduri - Scânteia - Vaslui a ajuns un pericol pentru şoferii care tranzitează acest tronson.
 
Mai mulţi ieşeni care au plecat în concediu la mare, noaptea, pe acest tronson de drum, au reclamat starea foarte proastă a acestuia. O familie de ieşeni a făcut greşeala de a merge pe acest drum şi a regretat. Autoturismul cu care se deplasau a trecut peste o groapă adâncă iar una dintre jante s-a rupt la propriu. Familia s-a întors în Iaşi cu maşina pe o platformă. 
 
Cele mai adânci găuri în asfalt sunt pe porţiunea de drum din pădurea de la Bordea, dar şi la ieşirea din localitatea Dumbrava.  De asemenea, găurile din asfaltul care trece prin pădurea Bordea sunt periculoase deoarece şoferii sunt tentaţi să le ocolească trecând pe sensul opus de mers, peste axul drumului”, a transmis Asociaţia pentru Protecţie Rutieră Worldstreet. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările