Cine este tânăra ucisă şi incendiată în vila de lux din Iaşi. Avea doar 23 de ani

Cine este tânăra ucisă şi incendiată în vila de lux din Iaşi. Avea doar 23 de ani

Tânăra ucisă şi incendiată la Iaşi FOTO: Facebook

Studenţii ucişi la Iaşi, găsiţi în dimineaţa de sâmbătă, 11 decembrie, se mutaseră recent într-o vilă de lux din apropierea aeroportului.

Tânăra ucisă şi incendiată alături de iubitul ei marocan la finalul acestei săptămâni într-o vilă de lux din cartierul ieşean Moara de Vânt avea 23 de ani. Ioana B. a murit alături de iubitul ei marocan, în vârstă de 25 de ani. 

Dispariţia celor doi tineri găsiţi morţi într-o vilă de lux din cartierul Moara de Vânt din Iaşi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion. 

"Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. 

Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. 

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Studenţi la Medicină găsiţi morţi într-un cartier de lux din Iaşi. Tânărul marocan şi iubita lui ar fi trebuit să plece în vacanţă | VIDEO

Asasinatul de la Iaşi. Studenţii ucişi abia se mutaseră în vila din cartierul de lux

Două persoane suspecte au fost ridicate de către anchetatori în cursul zilei de sâmbătă dintr-un cămin din Iaşi şi au fost duse la audieri. Cei doi bărbaţi suspectaţi de către poliţişti sunt originari tot din Maroc, la fel ca una dintre victime. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Constituţia noastră cea de toate zilele, o afacere internă a FSN, veche de 30 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările