VIDEO Micul chitarist care a entuziasmat publicul şi juriul de la „Românii au talent”. Ce spune profesorul lui Andrei Cerbu despre talentul său

VIDEO Micul chitarist care a entuziasmat publicul şi juriul de la „Românii au talent”. Ce spune profesorul lui Andrei Cerbu despre talentul său

Andrei Mihnea Cerbu, pe scena de la Românii au Talent FOTO Captură Pro TV

Andrei Mihnea Cerbu, de 11 ani, originar din Iaşi, a ridicat sala în picioare printr-o reprezentaţie de excepţie la chitară. Adolescentul a primit felicitări de la juriu şi va cânta în etapa următoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puştiul din Iaşi care a entuziasmat juriul concursului televizat de la “Românii au talent” a început să cânte la chitară de la 7 ani şi jumătate. 

Profesorul său de chitară, Petran Paveliuc, a povestit pentru “Adevărul” că Andrei Mihnea Cerbu a fost cel mai mic elev care a venit la el pentru a învăţa să cânte la acest instrument.

“Andrei are un poteţial foarte mare, poate ajunge foarte departe. El îl văd cel puţin în finală. Cel mai potrivit îi este stilul rock-blues, pe care îl stăpâneşte foarte bine. Mai este de lucru, însă el e ambiţios şi talentat şi din punctul meu de vedere va ajunge acolo unde îşi doreşte”, ne-a spus Paveliuc.

La prima ediţie a concursului de la ProTv, Andrei a cântat piesa “Still got the blues”, de Gary Moore, impresionându-i pe Andra, Mihai Petru şi Andi Moisescu. “Eşti un adevărat artist, ai o sensibilitate, ai o trăire a ta în timp ce cânţi”, a spus Andra despre micul talent. “Ce usor e sa cuceresti o sala cand ai talent”, a spus şi Pavel Bartoş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările