Ce se întâmplă cu cel mai mare festival din zona Moldovei. Organizator Afterhills: „Vom fi din nou aproape“

Ce se întâmplă cu cel mai mare festival din zona Moldovei. Organizator Afterhills: „Vom fi din nou aproape“

Foto afterhills.com

Organizatorii Afterhills au anunţat în urmă cu puţin timp ce se întâmplă cu festivalul care ar fi trebuit să aibă loc în această vară.

Ştiri pe aceeaşi temă

A patra ediţie a festivalului Afterhills ar fi trebuit să aibă loc anul acesta. Dat fiind actualul context naţional provocat de pandemia de coronavirus, organizatorii evenimentului au hotărât amânarea acestei ediţii. Potrivit unui comunicat de presă, festivalierii se vor putea bucura de o nouă ediţie Afterhills abia în 2021. 

„Am aşteptat cât am putut de mult, urmărind evoluţia epidemiologică şi dispoziţiile autorităţilor, însă a sosit vremea să luăm o decizie asumată: Afterhills 2020 nu se poate desfăşura după formatul consacrat, cu respectarea distanţării sociale şi limitarea numărului de persoane. 

Avem o mare responsabilitate faţă de echipă, de artişti şi de voi toţi, cei care aţi achiziţionat bilete şi aţi aşteptat cu nerăbdare festivalul. Sănătatea e pe primul loc şi vom face tot ce se poate pentru a depăşi cu bine pandemia şi să ne regăsim anul viitor. 

Vom fi din nou aproape, anul viitor. Vă aşteptăm alături de noi la Afterhills 2021!”, spun organizatorii Afterhills într-un comunicat de presă.
 
Toate biletele deja achiziţionate pentru ediţia 2020 se transformă automat în bilete valabile pentru ediţia 2021. Cei care, din diverse motive, nu vor putea participa la Afterhills 2021 pot recupera costul biletelor, urmând toate detaliile publicate pe site-ul oficial al evenimentului, www.afterhills.com.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: