A protestat pe Primăria Iaşi, pentru că nu a primit aviz să vândă busuioc la Sfânta Parascheva

A protestat pe Primăria Iaşi, pentru că nu a primit aviz să vândă busuioc la Sfânta Parascheva

Protest pe Primăria Iaşi FOTO Agerpres

Un bărbat s-a urcat miercuri la prânz pe Palatul Roznovanu, nemulţumit că nu are voie să vândă buchete cu busuioc, potrivit Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, în jurul orei 11.00, un bărbat s-a urcat pe schelele din spatele Palatului Roznovanu, sediul Primăriei Iaşi. Potrivit Agerpres, bărbatul a recurs la acest gest ca semn de protest faţă de faptul că nu a primit autorizaţie să-şi desfăşoare activitatea de mic comerţ în zona unde au venit pelerinii pentru hramul Sfânta Parascheva.

Potrivit martorilor, protestatarul a reclamat faptul că reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei nu i-au dat autorizaţie pentru a vinde flori şi busuioc în perioada pelerinajului.

Protestatarul a cerut să vorbească cu primarul Mihai Chirica, deşi la faţa  locului au intervenit echipaje de poliţişti şi jandarmi.

PROGRAMUL RELIGIOS COMPLET

Potrivit Agerpres, edilul a ieşit din sediul Primăriei şi l-a rugat pe protestatar să coboare, invitându-l la discuţii, în urma insistenţelor, protestatarul a coborât. „Nu pare a fi un om certat cu legea, în primul rând, i-am înţeles situaţia aproape disperată şi cu copiii. Nu e cea mai firească metodă de a-şi rezolva problema, urcându-te pe o schelă, dar important e că am reuşit să găsim rezolvarea, am rugat şi colegii de la poliţie şi de la Poliţie Locală să nu îl pedepsească pentru ca s-ar putea sa fie pus în situaţia să nu aibă de unde plăti şi mai tare îi agravăm situaţia“, a declarat primarul Mihai Chirica, citat de Agerpres. 

FOTO Iaşiul, luat cu asalt de comercianţi ambulanţi

citeste totul despre: