Vaccinare împotriva COVID 19 în judeţul Hunedoara. Cum se pot face progamări la cele 10 centre

Vaccinare împotriva COVID 19 în judeţul Hunedoara. Cum se pot face progamări la cele 10 centre

Subprefectul Marcel Morar, printre hunedorenii care s-au vaccinat luni. FOTO: Prefectura Hunedoara.

Vaccinare împotriva Covid 19 în judeţul Hunedoara. A început vaccinarea în trei centre din judeţ. Hunedorenii au mai multe opţiuni pentru a se programa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate dozele de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse la centrul din Petroşani, în prima zi de vaccinare


Etapa a doua de vaccinare împotriva Covid 19. Luni au început vaccinările în judeţul Hunedoara. „Pentru etapa a doua, sunt funcţionale astăzi 3 centre de vaccinare (Deva, Hunedoara şi Petroşani) urmând ca în următoarele zile să fie deschise şi celelalte şapte centre, în localităţile: Brad, Haţeg, Lupeni, Ilia, Orăştie, Călan şi Petrila”, a informat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Judeţului Hunedoara.

Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian şi subprefectul Marcel Morar s-au numărat printre primii hunedoreni care s-au vaccinat, în cadrul acestei a doua etape de vaccinare împotriva Covid 19. Programarea lor a avut loc vineri, 15 ianuarie, în urma înscrierii Instituţiei Prefectului judeţul Hunedoara pe platforma naţională de înregistrare, informează reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.

În Etapa a doua a campaniei naţionale de vaccinare anti „COVID-19” este cuprinsă populaţia cu grad ridicat de risc şi lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale, iar înscrierile se pot realiza astfel:

1. Prin intermediul angajatorului, pentru personalul care desfăşoară activităţi în domenii cheie, esenţiale;
2. Individual, direct pe platforma informatică, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani (aplicaţia confirmă vârsta prin verificarea CNP-ului introdus la înregistrare);
3. Prin intermediul medicului de familie, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani şi pentru persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice, indiferent de vârstă;
4. Prin administrator, pentru persoanele cu grad ridicat de risc din centrele medico-sociale şi rezidenţiale;
5. Prin aparţinători, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani;
6. Prin apelarea numărului de telefon - 0214 144 454, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani şi pentru persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice, indiferent de vârstă;
7. Prin direcţiile de asistenţă sociale de la nivelul primăriilor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani şi pentru persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice, indiferent de vârstă.

10 centre de vaccinare în judeţul Hunedoara

Un centru de vaccinare va fi deschis în Brad, la Spitalul Municipal Brad (Str. Spitalului, nr. 3). El va deservi localităţile Brad, Vaţa de Jos, Baia de Criş, Luncoiu de Jos, Vălişoara, Criscior, Bucureşci, Buceş, Ribiţa, Tomeşti, Bulzeşti, Blăjeni, respectiv 5.016 de oameni incluşi în etapa a doua a vaccinării anti-Covid 19.

Un centru de vaccinare a fost deschis în Deva, în clădirea Centrului Cultural „Drăgan Munteanu” (Piaţa Victoriei, nr. 4). Va deservi localităţile Deva, Şoimuş, Certeju de Sus, Hărău, Simeria, Cârjiţi, Băiţa, respectiv 11.392 de persoane.

Un centru de vaccinare funcţionează în Hunedoara, la Sala de sport a Liceului „Traian Lalescu”  (Strada Victoriei, nr. 23), va deservi Hunedoara, repspectiv 7.868 de persoane.

Un centru de vaccinare va funcţiona la Ilia, în Sala de sport comunitară de pe Strada Traian. Va desrvi localităţile Ilia, Vorţa, Brănişca, Veţel, Bătrâna, Dobra, Lăpugiu de Jos, Burjuc, Gurasada, Zam, respectiv 2.486 de oameni.

Un centru de vaccinare va fi deschis în Orăştie, în Sala de sport comunitară de pe Strada Pricazului, nr. 16. Va deservi localităţile Orăştie, Balşa, Geoagiu, Romos, Beriu, Rapoltu Mare, Turdaş, Mărtineşti, Orăştioara de Sus, respectiv 4.615 de oameni.

Un centru de vaccinare este deschis în Petroşani, în Sala de sport de la Şcoala nr. 7, situată pe Str. Venus, nr. 9. va desrvi localităţile Petroşani, Aninoasa, Băniţa, cu 4.560 de persoane incluse în etapa a doua a vaccinării.

Un centru de vaccinare va fi deschi în Lupeni, la Palatul Cultural „Minerul”, de pe Strada 6 August, nr. 1. El va deservi localităţile Lupeni, Uricani, Vulcan, repectiv 5.080 de persoane.

Un centru va funcţiona în Haţeg, la Sala de sport comunitară, de pe Strada Independenţei, nr. 2A. Va deservi localităţile Haţeg, General Berthelot, Răchitova, Densuş, Toteşti, Sântămarie Orlea, Sarmizegetusa, Râu de Mori, Sălaşu de Sus, Pui, Baru, respectiv 4.027 de oameni.

Un centru de vaccinare va funcţiona în Petrila, la Cultura „Ladislau Schmidt” de pe Str. Republicii. EL va desrvi 1909 persoane, din Petrila.

Un centru de vaccinare va fi deschis în Călan, la Centrul de Sanatate Multifuncţional, situat pe Strada Policlinicii, nr. 1. El va desrvi localităţile Călan, Boşorod, Bretea Română, Băcia, respectiv 2.195 de oameni.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Vaccinare împotriva COVID 19 în judeţul Hunedoara. S-au deschis primele 3 centre pentru Etapa a doua

Vaccinare împotriva COVID 19, în judeţul Hunedoara. A început Etapa a doua. Câţi oameni s-au imunizat

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Câte cazuri noi au fost înregistrate şi unde sunt focare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările