Topul salariilor din Consiliul Judeţean. „Fluturaşele” bugetarilor ar face invidios orice privat

Topul salariilor din Consiliul Judeţean. „Fluturaşele” bugetarilor ar face invidios orice privat

Mircea Bobora, unul dintre cei mai bine plătiţi bugetari. FOTO: Cnsiliul Judeţean Hunedoara.

Şefii Consiliului Judeţean sunt plătiţi regeşte. Salariile lor ar face invidios pe cei mai mulţi dintre angajaţii unor firme private.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Hunedoara a publicat situaţia salariilor lunare obţinute de angajaţii instituţiei.

Potrivit raportului publicat în 30 septembrie 2019, preşedintele Flaviu Bobora primeşte lunar un salariu de bază de 18.720 de lei, la care de adaugă o indemnzaţie de 4.680 de lei, pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene. Mircea Flaviu Bobora se poate mândri astfel cu un venit de peste 23.000 de lei, impozabil, la care se adaugă o pensie lunară de peste 5.500, potrivit declaraţiei sale de avere din 2019.

Salariul lunar de bază (impozabil) al celor doi vicepreşedinţi ai Consilului Judeţean Hunedoara, Daniel Andronache şi Sorin Vasilescu este de 16.640 de lei, iar aceştia mai primesc o indemnizaţie de 4.160 de lei pentru implementarea proiectelor europene, arată documentele CJ Hunedoara.

Costel Avram primeşte un salariu de bază de 20.700 de lei, ca administrator public al judeţului Hunedoara, la care mai adaugă vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei şi o indemnizaţie de hrană de 347 de lei.
Secretarul judeţului Dan Daniel are un salariu brut de 15.860 de lei, suplimentat cu vouchere de vacanţă de 1.450 de lei, cu indemnizaţia de hrană de 347 de lei şi cu încă 159 de lei, drepturi revenite pentru implementarea unor proiecte europene.

Funcţiile de director executiv, de şefi de servicu, de auditor şi arhitect şef în cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara sunt remunerate cu circa 15.000 de lei (impozabil).

Cei mai „prost” plătiţi angajaţi ai instituţiei rămân îngrijitorii, cu un salariu de bază de 3.300 de lei, la care se adaugă vouchere de vacanţă de 1.450 de lei şi indemnizaţia de hrană de 347 lei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Viceprimarul PSD care a jignit şoferii de TIR, susţinând că iau 2.000 de euro să nu muncească: „Sunt şi eu om ca voi!”

VIDEO Protest în lacrimi după moartea unui tânăr arheolog. „Pauperitatea şi discriminarea l-au adus în asemenea hal”

VIDEO Siderurgiştii au protestat în faţa combinatului ArcelorMittal: „Salariul de siderurgist egal cu al femeii de serviciu”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: