FOTO Prostituata care îşi atrage clienţii prin dansuri lascive şi striptease, pe centura Devei

FOTO Prostituata care îşi atrage clienţii prin dansuri lascive şi striptease, pe centura Devei

Grup de prostituate în Deva. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Scene ciudate pot fi văzute deseori pe Calea Zarandului (DN 7) din Deva, unde grupuri de prostituate au ocupat mai multe locuri. Pentru a-şi atrage cât mai rapid clienţii, unele dintre tinere renunţă la haine şi dansează lasciv.

Cea mai circulată şosea a municipiului Deva, Calea Zarandului – Drumul Naţional 7, este şi zona preferată a prostituatelor, care au ocupat mai multe locuri, în intersecţiile şi parcările ei.

În miezul zilei, şoferii care tranziteză Deva, pe DN 7, pot asista deseori la adevărate spectacole interzise minorilor, oferite de tinerele de pe marginea drumului. Unele dintre ele încearcă să îşi atragă clienţii renunţând la haine, în timp ce deseori pot fi văzute dansând lasciv pe muzica de manele.

Prostituatele riscă amenzi dacă sunt prinse în timp ce îşi racolează clienţii şi dosare penale, atunci când practicarea prostituţiei este dovedită, prin flagrant. Potrivit poliţiştilor care le-au audiat, atât pe ele cât şi pe clienţii lor, „tarifele” cerute de tinere pornesc de la 30 de lei.

Amenzi record, neplătite

Reprezentanţii Primăriei Deva au precizat că una dintre tinerele care practică prostituţia este datoaare cu peste 67.000 de lei administraţiei locale. În cazul tinerei a fost demarată procedura de transformare a amenzii în muncă în folosul comunităţii, soluţie care va fi decisă, însă de instanţă.


Vă recomandăm şi:

Prostituata spion care i-a pus pe jar pe militarii români din anii 1940. Patimile fetei cu ochi albaştri, urmărită pas cu pas timp de doi ani

Povestea unei foste prostituate, urmărită timp de doi ani, între 1942 şi 1944, pentru că Siguranţa statului o bănuia că se afla în serviciul de spionaj maghiar, este spusă printr-o serie de documente rare, păstrate în Arhivele judeţului Hunedoara. Lili, pe numele ei adevărat Sofia Ştefan, a fost supravegheată şi hăituită, însă anchetele îndelungate au confirmat doar că tânăra urmărea să profite material de militarii români.

Clanurile de prostituate din Evul Mediu. Poveştile bandelor de femei conduse de preoţi viguroşi, care invadau bâlciurile

Prostituţia femeilor a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului. În Evul Mediu, pe teritoriul actual al ţării, fenomenul era fie privit cu îngăduinţă, fie pedepsit aspru, cu condamnarea femeilor la moarte, în funcţie de epocă şi de oamenii care îl gestionau. Mai multe mărturii din secolele trecute vorbesc despre adevărate clanuri de prostituate, puse tocmai în slujba clerului.

Afacerile cu sex din perioada interbelică: orgiile cu muncitoare, „codoşlâcul“ din Petroşani şi celebra Mameluţa, femeia care şi-a transformat casa în bordel

Prostituţia era un fenomen greu de controlat în perioada interbelică şi în anii 1940, când activitatea caselor de toleranţă era interzisă sub sancţiuni aspre. O serie de documente păstrate la Arhivele Naţionale - Hunedoara şi numeroase relatări din presa vremii arată îngrijorarea autorităţilor faţă de numărul mare al tinerelor care îmbrăţişau depravarea din bordeluri.

Oraşele noastre, acum patru secole, văzute de un turc: cum erau prostituatele din Iaşi şi de ce bucureştenii purtau cruci de aur

Oraşele româneşti erau aşezate în ţinuturi bogate, locuite de oameni harnici şi milostivi şi femei frumoase. Astfel erau descrise, în secolul al XVII-lea, cele mai multe dintre aşezările de pe teritoriul României, vizitate de istoricul turc Evliya Celebi.

Leacurile ciudate din trecutul românilor: bălegarul şi muştele pisate cu miere - bune pentru dureri de cap, sângele de prepeliţă - folosit pentru fertilitate

Bolile de care sufereau românii erau tratate în secolele trecute cu ajutorul unor leacuri cel puţin ciudate, care în prezent sunt considerate aproape inutile.

DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 1

Imagini din aceeasi galerie
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 1
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 3
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 4
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 5
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 6
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 7
  • DN 7. Prostituate. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 2
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: