Pedeapsa uluitoare dată unui adolescent care şi-a violat sora de 10 ani, încuiată şi legată într-o magazie

Pedeapsa uluitoare dată unui adolescent care şi-a violat sora de 10 ani, încuiată şi legată într-o magazie

ARHIVĂ.

Un adolescent din Vulcan şi-a violat sora în vârstă de doar 10 ani, într-o magazie. Magistraţii din Petroşani l-au condamnat pe agresor.

Judecătoria Petroşani a condamnat un adolescent în vârstă de 16 ani, acuzat că şi-a violat sora, în vârstă de 10 ani. Instanţa a decis ca acesta să fie internat pentru o perioadă de doi ani, într-un centru de detenţie.

Tânărul a fost arestat preventiv în august 2019, pentru viol.

„În data de 24 august 2019, în jurul orelor 22:00, persoana vătămată, în vârstă de 10 ani, în timp ce se afla în locuinţa familiei situată în municipiul Vulcan, a fost luată în braţe prin constrângere de către fratele său, în vârstă de 16 ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta i-a pus mâna la gură şi a dus-o, împotriva voinţei sale, în magazia de lângă casă, spunându-i că îi va da o ciocolată. Aici, inculpatul a închis şi a asigurat uşa magaziei cu un cui, a dezbrăcat-o pe persoana vătămată în totalitate şi a legat-o cu o cârpă la gură. Apoi, deşi  persoana vătămată plângea şi se împotrivea,  inculpatul a tras-o de păr şi, prin constrângere, a întreţinut un act sexual cu aceasta. Ulterior, inculpatul a încercat să întreţină încă un act sexual cu persoana vătămată, însă nu a reuşit deoarece persoana vătămată s-a împotrivit”, se arată în dosar

Potrivit anchetatorilor, având în vedere gravitatea faptei, modul şi a circumstanţele de comitere a acesteia, anturajul şi mediul din care provine inculpatul şi a altor împrejurări privitoare la persoana acestuia (minor, consumă ocazional băuturi alcoolice şi substanţe etnobotanice, nu urmează cursuri de pregătire şcolară sau profesională şi are o pregătire şcolară precară, declarând că a absolvit 4 clase, toate acestea favorizând adoptarea unui comportament antisocial, care denotă faptul că inculpatul nu conştientizează obligaţia de a nu afecta prin conduita sa buna desfăşurare a relaţiilor de familie şi nici pe aceea de a respecta dreptul persoanelor din anturajul său la libertate sexuală, respectiv la integritate fizică şi psihică) s-a constatat că privarea de libertate a inculpatului este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Descoperire macabră într-un cartier din Petroşani. O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat

Apelul disperat al unui medic internat cu coronavirus: „E cumplit. Trebuie să aveţi grijă de noi“

Tâlhărie pe o stradă din Hunedoara. Au fost prinşi trei suspecţi, cu vârste între 13 şi 21 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: