Maşina pompierilor s-a împotmolit pe un drum lăsat de izbelişte. Echipajul a pornit pe jos în ajutorul unei femei

Maşina pompierilor s-a împotmolit pe un drum lăsat de izbelişte. Echipajul a pornit pe jos în ajutorul unei femei

FOTO: Flavius Faur / Facebook.

O autospecială a pompierilor din Hunedoara a rămas împotmolită pe un drum comunal de pământ, în timpul unei misiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii au fost nevoiţi să îşi lase autospeciala în drum şi să pornească pe jos mai mult de un kilometru pentru a veni în ajutorul unei femei din satul Dumbrava de Jos, comuna Ribiţa (Hunedoara). Drumul comunal până la casa femeii era impracticabil, iar maşina Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a împotmolit. Femeia a fost luată pe o targă şi transportată la autospecială. Un localnic a surprins în imagini, întreaga scenă.

„Pompierii SMURD Brad, abandonaţi în comuna Ribiţa, sat Dumbrava de Jos, nu pot să-şi exercite intervenţia pentru oamenii bolnavi şi necăjiţi, pe drumuri (adevărate tranşee), pe care nu mai există piatră pe ele, iar utilajele s-au evaporat toate. Mulţumim Primăriei Ribiţa”, a scris Flavius Faur, pe Facebook, alături de imaginile cu drumul devastat.

Reprezentanţii Primăriei Ribiţa au susţinut că în satul Ribicioara a avut loc o avarie la linia medie de tensiune, în urmă cu o săptămână, iar utilajele care au intervenit au deteriorat drumul.

„Drumul respectiv care face legătura între Dumbrava de Jos şi satul Ribicioara este un drum vicinal de pământ. În momentul intervenţiei, în zilele respective, a plouat, ceea ce a dus la deteriorarea drumului. Până în acel moment drumul a fost bun, fiind întreţinut în fiecare an de către Primărie, lucru ce poate fi confirmat de cetăţenii care locuiesc în cele două sate. Nu îi acuzăm pe cei care au efectuat intervenţia, dimpotrivă le mulţumim că au reparat avaria respectivă. În zilele trecute şi până astăzi datorită îngheţului şi ploilor nu am putut să reparăm drumul, urmează să intervenim urgent în momentul în care timpul ne permite. Ne cerem scuze familiei afectate de această problemă precum şi pompierilor Smurd care au intervenit”, spune primarul Ribiţei, Ioan Faur, într-o postare pe Facebook.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Imagini de coşmar în Centrul vechi cu râul transformat într-o uriaşă rampă de gunoi. Oamenii şi-au aruncat fotoliile, paturile şi WC-urile pe maluri

Indiciul care l-a dat de gol pe „gunoierul” din Retezat. Mormane de deşeuri au fost incendiate în zona feerică în munţi

VIDEO Cum s-a transformat râul Cerna, la izvoarele Lacului Cinciş, după cea mai mare ecologizare făcută de jandarmi

citeste totul despre: